Tauno Tuula lahkub Viljandi linnavalitsusest

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Tuula on nii ettevõtja kui munitsipaalpoliitikuna Viljandi arendamises vahetult kaasa löönud suurema osa Eesti taasiseseisvumise järgsest ajast.
Tauno Tuula on nii ettevõtja kui munitsipaalpoliitikuna Viljandi arendamises vahetult kaasa löönud suurema osa Eesti taasiseseisvumise järgsest ajast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse liige Tauno Tuula, kes eile Näituse tänav 4b kinnistu kinnisvaraarenduse tõttu avaliku kriitikatule alla sattus, teatas, et lahkub linnavalitsusest.

Sakalale läkitatud avalduses ütles Tuula, et on kohalikus poliitikas olnud aastast 1996 ning seejuures alati kogu südamest seisnud Viljandi ausa ja läbinähtava juhtimise ning arendamise eest. «Tean, et ma pole rikkunud seadusi ega kasutanud ära oma positsiooni linnavalitsuse liikmena isikliku kasu saamiseks. Selleks, et hajutada minu suhtes esitatud kahtlustused, pean õigeks asjaolude täieliku väljaselgitamiseni astuda tagasi linnavalitsuse liikme kohalt ja esitada sellekohane avaldus Viljandi linnapeale.»

Seda, kas Tuula võiks pärast linnavalitsusest taandumist naasta Viljandi linnavolikogusse, ei õnnestunud Sakalal eile välja selgitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles