Sadakond uisutajat läheb 30-kilomeetrisele ringile

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. jaanuaril tuleb Viljandi järvel kuues Mulgi uisumaraton. Pilt on tehtud viimasest, 2014. aasta võistlusest.
23. jaanuaril tuleb Viljandi järvel kuues Mulgi uisumaraton. Pilt on tehtud viimasest, 2014. aasta võistlusest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hommikuse seisuga on end internetikeskkonnas sportos.eu täna toimuvale kuuendale Mulgi uisumaratonile kirja pannud 283 sõitjat – neist  kümnekilomeetrisele rahvadistantsile 187 ja  30-kilomeetrisele põhisõidule 96.

Registreerunute seas on 131 naist ja 152 meest. Õrnema soo esindajatest kavatseb lühemal distantsil kaasa liuelda ka Ugala juht Kristiina Alliksaar.

Korraldajatele teadaolevalt ületab tegelik osalejate arv 300 piiri, sest mõned uisutajad olid oma osavõtusoovist ka otse neile teada andnud ning registreeruda saab veel ka kohapeal. 

Enam-vähem sama palju rahvast tegi kaasa 2010. aastal esimesel uisumaratonil, järgmistel kordadel on osalejate arv näidanud väikest kahanemist. Mullu jäi uisumaraton ebasobiva ilma tõttu sootuks ära. Täna on ilmateenistuse andmetel päeval oodata 10–15 külmakraadi.

Kuuenda Mulgi maratoni rahvasõidu ja noorte kümnekilomeetrise võistluse start antakse kell 12 ning kell 13 lähetatakse rajale 30-kilomeetrisel põhidistantsil sõitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles