Sakala keskuses tantsivad noored

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk S-stuudio esinemisest tantsuga «Kingake» tunamullusel «Koolitantsu» festivalil
Hetk S-stuudio esinemisest tantsuga «Kingake» tunamullusel «Koolitantsu» festivalil Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme on Sakala keskuses festivali «Koolitants» maakondlik tantsupäev. Keskpäeval ja kell 18 esitavad noored tantse seitsmes žanris: Eesti-teemaline tants, show-tants, tänavatants, lastetants, vabatants, estraaditants ja uue žanrina koolitants.

«Koolitantsu» maakondlikud tantsupäevad on 16. jaanuarist 28. veebruarini Eesti eri paikades. Festivali meeskond sõidab maakonnakeskusesse, et valida välja silmapaistvamad trupid. Edasipääsenud osalevad finaalkontserdil aprilli algul Jõhvi kontserdimajas. 

Õhtuse kontserdi lõpul etendub tantsulavastus «You Must Love Onions» – nooruslik ja humoorikas lugu, mis kergitab ka kõige tõsisema vaataja suunurgad ülespoole. Tantsijate soojus haarab publiku kohe endasse ning see muudab etenduse atmosfääri igati mõnusaks ja muhedaks. Lavastuse koreograafia on loonud Julia Koneva, tantsivad Sofia Ketova, Helle Mitt, Riina Ausma, Aleksandr Žem­žurov ja Johhan Rosenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles