Järveäär saab talvekülma ajal võsast puhtaks

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveotsas on traktor juba mitu päeva võsas ragistanud. Selle töö tulemusena peaks kallas puhtaks saama.
Järveotsas on traktor juba mitu päeva võsas ragistanud. Selle töö tulemusena peaks kallas puhtaks saama. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi järve Orika-poolses otsas ragistas võsas traktor. Hooldusniiduk haagiseks, oli masin seal lumisel pinnasel kidurat võsa hauganud juba nädala algusest saati.

«Linnavalitsus võtab siit seda maha,» tähendas traktorijuht, Viljandi Linnahoolduses töötav Matti Lembinen. Ta rääkis, et maha peaks minema kogu võsa kuni terviserajani välja. «Puude alt on veel tegemata,» lausus ta raja poole viibates.

Talviseid hooldetöid on Matti Lembinen teinud juba peaaegu nädalapäevad. «Obeliski äärest tulen peale ja siis hakkan pihta. Üle suusaraja ju minna ei tohi,» tähendas ta. Töös olev hooldusniiduk sobib talvel võsa mahavõtmiseks ka. «Muidugi võiks parem olla, aga teeme praegu sellega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles