Meie mees tüürib lumel relvastatud leedulasi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtedel olümpiamängudel suusataja vormis osalenud Meelis Aasmäest sai alanud hooaja eel Leedu laskesuusatamise koondise peatreener.
Kahtedel olümpiamängudel suusataja vormis osalenud Meelis Aasmäest sai alanud hooaja eel Leedu laskesuusatamise koondise peatreener. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kunagisel Eesti murdmaasuusatajate koondise liikmel Meelis Aasmäel kulgeb tänavune talv hoopis teistmoodi kui varasemad: tema ohjata on sel võistlushooajal Leedu laskesuusatajate koondis.

Ent nagu kahtedel taliolümpiamängudel kodumaad esindanud viljandimaalane tunnistas, ei tulnud Leedu alajuhtide suvel tehtud peatreeneriameti pakkumine talle teab kui suure üllatusena, sest juttu oli sellest tehtud juba varasematelgi aastatel. Oli ta ju kahel eelmisel hooajal olnud Leedu laskesuusatajate koondise ametlik määrdemees.

«Meil on siin väike meeskond, kus kõik teevad kõike. Üpris tavaline on, et peatreener valmistab suuski ette. Nii et ma pole mingi stopperiga ametnik. Et olen aga meeskonna juht, on mul senisest rohkem vastutust,» andis Itaalias maailmakarikavõistluste osavõistluseks valmistuv Aasmäe teisipäeva õhtul telefonivestluses teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles