Suur lotovõit aegub järgmisel nädalal

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo loto ostmine.
Bingo loto ostmine. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Vaid kuus päeva veel on jäänud võidu vormistamiseks inimesel, kes ostis oktoobri lõpus Viljandist Bingo loto pileti, mis võitis üle 21 000 euro.

Aktsiaseltsi Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel ütles, et viimane võimalus kõnealust võitu vormistada on 26. jaanuar.

Kahe mänguväljaga Bingo loto pilet osteti 22. oktoobril kell 12.43 Maksimarketiga sama katuse all olevast postipoest ning 28. oktoobril olnud loosimine andis täismängu võidu 21 491 eurot 70 senti. Võidupileti number on 1316827457969.

Viimati jäi Viljandimaal kopsakas võit omanikuta mullu augustis. Siis aegus Bingo loto täismängu võit summas 19 700 eurot 90 senti ning see pilet oli ostetud maikuul Viljandis Centrumi keskuse Selverist.

Eesti suurim vormistamata jäänud võit on 155 395 eurot 44 senti. Selle andnuks Bingo loto, mille loosimine oli 2012. aasta 8. augustil. Ühe mänguväljaga pilet osteti samal päeval Haapsalu R-kioskist. Paraku võitja rahale järele ei läinudki.

Annely Luikmel lisas, et aegunud võidud kantakse Eesti Loto reservfondi, mille arvelt tagatakse minimaalseid garanteeritud võite ja korraldatakse lisaloosimisi.

Copy
Tagasi üles