Karikas sai täis. Kõpu volikogu läheb vallavanema vastu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aasta jaanuaris pidi Tõnu Kiviloo (seisab) esimest korda Kõpu vallavolikogu ees aru andma enda vastu tõstatatud korruptsioonikahtluste kohta. Nüüd leiab sama teema märkimist umbusaldusavalduses.
2014. aasta jaanuaris pidi Tõnu Kiviloo (seisab) esimest korda Kõpu vallavolikogu ees aru andma enda vastu tõstatatud korruptsioonikahtluste kohta. Nüüd leiab sama teema märkimist umbusaldusavalduses. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme õhtuks erakorraliselt kokkukutsutud Kõpu vallavolikogu kavatseb viimased 15 aastat omavalitsust juhtinud vallavanemale Tõnu Kiviloole umbusaldust avaldada ja konkursi korras uue juhi otsida.

Volikogu esimees Kaja Lind nentis, et kohalike rahvaasemike rahulolematus Kivilooga on aja jooksul järjest kasvanud ning nüüdseks on karikas lõplikult täis tilkunud. «Eks meil ole siin juba pikalt tõsist mõtteainet olnud seoses käimasoleva kriminaalprotsessiga, aga põhjusi on lisandunud teisigi,» põhjendas ta.

Seejuures märkis volikogu juht, et umbusaldusavaldus koosneb kuuest punktist, mis käsitlevad valla maine kahjustamist, läbipaistmatut ja autoritaarset juhtimiskultuuri ning rahaasjade vääriti korraldamist. Etteheidetest on täpsemalt juttu uudisele lisatud intesvjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles