«Ema» jookseb kinos edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Emas» teeb oma filmipeaosa debüüdi  Tiina Mälberg, kes mängibki nimitegelast ehk ema.
«Emas» teeb oma filmipeaosa debüüdi Tiina Mälberg, kes mängibki nimitegelast ehk ema. Foto: Kaader filmist

Nädal tagasi Eesti kinodesse jõudnud «Ema» on linastunud juba nii Viljandis Sakala keskuses ja Männimäe salongkinos kui Karksi valla kultuurikeskuses. Pühapäeval näitab sama filmi Männimäe salongkino kell 18 algaval seansil ja uuel nädalalgi on see kavas. 

Kui Kadri Kõusaare stsenaariumi järgi vändatud «Ema» 7. jaanuaril esilinastus, lootis Männimäe salongkino perenaine Kersti Villers publiku elavat huvi, sest tavaliselt lähevad kodumaised filmid inimestele väga korda ja neid käiakse huviga vaatamas. Esilinastusel käis 43 vaatajat, hiljem on silmapaare olnud vähem, kõige vähem oli neid kolmapäevasel seansil, kui saalis istus vaid viis filmisõpra. 

Villers nimetas «Ema» väga heaks ja huvitava puändiga filmiks. «Mitu korda jõuab seda vaadates kohale teadmine, kuidas asjad on, ent ikka selgub, et kõik pole hoopiski nii,» kirjeldas ta filmiga seotud tundeid, tahtmata sisu ära rääkida. Lisas vaid, et film on hea näide, kuidas väheste vahenditega hea tulemus saada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles