Suure-Jaani tööstuspark astub sammu tegelikkusele lähemale

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani tahab enda ümber koondada Põhja-Viljandimaa vallad ja Võhma linna.
Suure-Jaani tahab enda ümber koondada Põhja-Viljandimaa vallad ja Võhma linna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suure-Jaani tööstuspark sai uue tõuke. Äsja selgus planeerimise ja keskkonnamõjude hindamise riigihanke võitja, selleks osutus parima pakkumise teinud aktsiaselts Skepast & Puhkim.

Suure-Jaani vallavalitsus loodab tööstuspargi detailplaneeringu koos keskkonnamõjude hindamisega valmis saada septembriks. Pärast seda algavad 16-hektarilisel alal projekteerimis- ja ehitustööd. Tööstuspargi arendaja on osaühing Kraaner Investment.

Skepast&Puhkim, endise nimega aktsiaselts Ramboll Eesti, on konsultatsiooniettevõte, mis tegutseb energia, infrastruktuuri, keskkonna, planeeringu, tööstuse ja transpordi valdkonnas.

Suure-Jaani tööstuspargi projekt on piirkonna konkurentsivõime parandamise meetme Viljandimaa projektidest eelistatumate seas. Meetme kaudu taotletakse poolteise miljoni euro suurust toetust. 1 465 978 eurot läheb täiendava elektrivõimsuse ostmiseks ja tööstuspargi taristu rajamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles