Euroopa Parlamendi liige käis viljandlastega kohtumas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marianne Mikko
Marianne Mikko Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sotsiaaldemokraadist europarlamendi liige Marianne Mikko alustas oma visiiti Viljandisse eile Paala­linna gümnaasiumist, kus ta kohtus XI ja XII klassi õpilastega.


«Rääkisin oma tööst kultuuri- ja hariduskomisjoni ning kalanduskomisjoni liikmena,» ütles Mikko. «Eriti meeldiv oli ühe noormehe väga asjatundlik küsimus kalapüügist Peipsi järvel.»


Kooli juhtkonnaga kohtudes tõdes Euroopa Parlamendi liige, kuivõrd oluline on haridusküsimus nii kohalikul kui Euroopa tasandil. «Haridus on võti tulevikku. Olgu see Viljandis või Lissabonis,» rõhutas Mikko.


Pärastlõunal kohtus ta aktiivsete Viljandi naiste ning Sotsiaaldemokraatliku Erakonna naiskogu Kadri liikmetega. «Toetan igati naiste osalust nii kohalikus kui riiklikus poliitikas. Avaldan tunnustust kõigile Viljandimaa tegusatele naistele,» kommenteeris Mikko kohtumise eesmärki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles