Maavalitsus kutsub kodanikupäeval külla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi maavalitsus ootab huvilisi kodanikupäeval, 26. novembril tutvuma maavalitsuse hoonega ja ametnike igapäevase tööga selles majas. Selleks korraldatakse kell 14 ringkäik.


«Soovime anda inimestele rohkem teavet maavalitsuse ja meie ametnike igapäevastest toimetamistest,» lausus maasekretär Küllike Kütt. «Oma kogemusest võin öelda, et sageli ei olda kursis, millised on ühe või teise ametiasutuse ülesanded ja pädevus.»

Küti selgitust mööda avaneb külastuspäeval hea võimalus saada inimestelt tagasisidet, millised küsimused elanikke huvitavad või neile muret valmistavad.

Küllike Küti sõnul on samasugusel tutvumiskäigul varem käinud peamiselt lasteaialapsed ning tava- ja kutsekoolide õpilased. Niinimetatud lahtiste uste päeva korraldatakse tänavu teist aastat. «Kodanikupäev on selliseks ettevõtmiseks väga sobilik,» lisas ta.

Reedel, 26. novembril on Viljandi maavalitsuse hoones Vabaduse plats 2 kavas üks ringkäik, millel osalejad saavad põgusa ülevaate ka asutuse struktuurist ja ülesannetest. Huvilisi oodatakse maavalitsuse esimese korruse fuajeesse kell 14.

Kodanikupäev on pühendatud Eesti kodanikule, tema õigustele ja kohustustele. Eesmärk on teadvustada kodanikustaatust ja ühtlasi tõsta kodaniku-uhkust. See päev aitab ühes iseseisvuspäeva ja võidupühaga kaasa isamaalisuse ja riikluse hoidmisele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles