Asfaltimise kõrval parandati mullu omajagu kruusateid

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõo–Kolga-Jaani kruusateele ehitati mullu suvel 1,4 kilomeetri pikkune tolmuvaba katselõik, kasutades uudseid töövõtteid.
Kõo–Kolga-Jaani kruusateele ehitati mullu suvel 1,4 kilomeetri pikkune tolmuvaba katselõik, kasutades uudseid töövõtteid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Riigimaanteedel mullu tehtud suuremaid ettevõtmisi kajastades märkis maanteeamet, et kruusateid remonditi rohkem kui aasta varem. Teisalt oli see vaid üks osa liiklejate heaks tehtud tööst.

Maanteeameti lääne regiooni ehitusosakonna projektijuht Mario Kirt ütles, et eelmisel aastal sai Viljandimaal uue asfaltkatte 13 kilomeetrit riigiteid. Sellest suurema osa hõlmas Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maantee taastusremont kahes kohas ehk Õisu tee ja Karksi-Nuia vahel ning Taadikvere–Kurla lõigul.

«Neil lõikudel oli palju pikiroopaid, mis vihmase ilma korral täitusid veega ja tekitasid liiklusohtlikke situatsioone,» lausus Kirt. «Paigaldatud asfalt on sõidutingimusi märgatavalt parandanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles