Suši läheb müügiks talvisel turul

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilku Sushi meistrid seadsid eile Antilla talveturul valmis oma kohvikut, mis on juba täna avatud. Menüüs pole ainult Jaapani road. Fotol on Karen Ilisson, Kelli Ilisson, Maike Tšetšin ja Ukuarust Peeter Putnik.
Vilku Sushi meistrid seadsid eile Antilla talveturul valmis oma kohvikut, mis on juba täna avatud. Menüüs pole ainult Jaapani road. Fotol on Karen Ilisson, Kelli Ilisson, Maike Tšetšin ja Ukuarust Peeter Putnik. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna avataval Antilla talveturul on Ukuaru pagariga kahe peale kohviku sisse seadnud ka Vilku Sushi kokad, kes seni Viljandis toda Jaapani toitu vaid ettetellimisel koju või kontorisse valmistasid. 

Osaühingus Ilisson veidi üle kahe kuu toimetanud Vilku Sushi üks loojaid Maike Tšetšin tähendas, et tellimustööd kohviku tõttu kindlasti unarusse ei jää. «Üritame ikkagi mõlemat jõuda: et kohapeal saaksid inimesed söönuks ja kohaletoimetamine ei kannataks,» lausus ta. 

Kohviku avamise tõttu algab tema ja ta partneri Karen Ilissoni päev lihtsalt varem. «Teeme üheksaks portsu valmis ja vastavalt nõudlusele kohvikus valmistame järjest juurde,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles