Isata kasvanud poiss esitab «Eesti laulul» oma lugu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored muusikud Oliver Rõõmus (vasakul) ja Joonas Alvre on täiskarsklased, kelle üks lemmikjooke on piparmünditee.
Noored muusikud Oliver Rõõmus (vasakul) ja Joonas Alvre on täiskarsklased, kelle üks lemmikjooke on piparmünditee. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pooleldi Viljandi taustaga ansambel Púr Múdd astub veebruaris üles «Eesti laulu» võistluse poolfinaalis ja loodab kevadel esindada riiki Eurovisioonil.

Elektroonilist muusikat esitavasse duosse kuuluvad Oliver Rõõmus ja Viljandist pärit Joonas Alvre. Jaanuaris on noortel meestel plaanis üles astuda tasuta kontsertidega paljudes Viljandimaa koolides. Ansamblil on Viljandimaaga teisigi seoseid: siit on pärit nende sõber ja toetaja Marek Sadam ning üks taustalaulja Stefan Airapetjan. Viljandist on välja kasvanud ka Jüri Nael, kes paneb paika bändi lavalise liikumise. 

Noorte muusikute Oliveri ja Joonasega kohtusime Fellini kohvikus, kus nad tellisid piparmünditeed. Selgus, et see jook on nende lemmik ning alkoholi, sigarette ja narkootikume nad ei pruugi ega soovita ka kellelegi teisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles