80-kohaline luksushotell uhkesse, aga väga lagunenud majja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See maja on oma paarikümne nurjunud oksjoniga olnud tähelepanu all viimased kolm aastat. Enne seda hulk aega kasutuseta seisnud hoone on väga halvas seisus, aga viimaks on sellel omanik.
See maja on oma paarikümne nurjunud oksjoniga olnud tähelepanu all viimased kolm aastat. Enne seda hulk aega kasutuseta seisnud hoone on väga halvas seisus, aga viimaks on sellel omanik. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi vanalinnas väga halvas seisus uhke hoone ostnud investorid tahavad hotelli ehitamisega küll kiiresti pihta hakata, kuid midagi täpsemat nad ei avalda, sest ettevõtmine on alles algusjärgus.

Vana maja uus omanik on osaühing Laidoneri KV, millel praegu on vaid üks omanik, ettevõtja Jaan Tuha. Ta on seotud nii kinnisvarahoolduse ja -arendusega tegelevate ettevõtete kui ühe ehitusfirmaga. Uue hotelli arendaja pole Tuha üksi, aga seda, kui palju osanikke ettevõttes olema saab, pole esialgu teada.

Kõik osanikud pole teada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles