Brandon Timofejev valiti parimaks juunioriks

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Timofejev
Brandon Timofejev Foto: Erakogu

Eesti veemoto liidu hooaja lõpetamisel pärjatud aasta parimate seas hinnati juunioridest edukaimaks Viljandi veemotoklubi Nord sportlane Brandon Timofejev.


Viljandimaa noorsportlane teenis tänavu paadiklassi JT-250 maailmameistrivõistlustel hõbemedali, tuli Eesti meistriks ja karikavõitjaks.

Alaliidu parimate valimisel kasutatava punktitabel põhjal nimetati 2010. aasta edukaimaks veemotosportlaseks Tallinna klubi liige Lembit Aaslav-Kaasik, kes paadiklassis O-125 võitis maailmameistrivõistlustel hõbemedali, tuli Euroopa meistriks ning oli teine maailmakarikavõistlustel. Parim naissportlane oli Annika Suuk. Hooaja edukaima jetisportlase tiitli pälvis Markus Lutsokert.

Lõppenud aasta osutus meie sportlastele edukaks: nad tõid maailma- ja Euroopa meistrivõistlustelt koju kaheksa medalit. Muu hulgas võideti üks Euroopa meistri tiitel ja kolm hõbemedalit maailmameistrivõistlustelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles