Uurimine pole kaks elu nõudnud liiklusõnnetuse asjaoludesse selgust toonud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuse sattunud auto ja sellest välja paiskunud inimesed leidis 1. jaanuari varahommikul üks möödasõitja.
Õnnetuse sattunud auto ja sellest välja paiskunud inimesed leidis 1. jaanuari varahommikul üks möödasõitja. Foto: Politsei

Vaid paar tundi pärast aastavahetuse saabumist Viljandi ja Tartu vahelisel maanteel juhtunud traagilise liiklusõnnetuse kohta pole uurijatel rohkem infot, kui oli aasta esimese päeva lõunaks.

Kahe inimese elu nõudnud juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust ning prokuratuuri teatel pole senine menetluse käik uut infot andnud. Ka praegu pole teada, kas autot juhtis hukkunud mees või naine ega sedagi, kas juht oli kaine.

Uurimise läbiviimiseks ajapiiri seadusega kehtestatud ei ole. «Liiklusõnnetuste puhul peab arvestama ajaga, mis kuulub ekspertiiside tegemisele. Sel põhjusel on raske prognoosida, kui palju aega eeluurimine võtab,» lisas Lõuna prokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina.

Viljandist 20 kilomeetri kaugusel, Kalmetu ja Valma vahel teelt välja sõitnud Mercedese avastas 1. jaanuaril kell 4.25 sellest juhuslikult möödunud autojuht. Autos olnud inimesed polnud turvavööga kinnitatud, nad paiskusid üle katuse rulluma hakanud sõidukist välja ja hukkusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles