Repliik. Rohkem turiste

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katre Pilvinski
Katre Pilvinski Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänasel majandusküljel nendib SEB panga juht Allan Parik, et Viljandimaa majandusel läheb üldjoontes hästi, kuid turismisektor vajaks arendamist: siin võiks turiste jätkuda aasta läbi.

See üleskutse on õigustatud, sest Viljandil on potentsiaali võõrustada külalisi ka enne ja pärast oma vaieldamatult kõige tuntumat üritust, pärimusmuusika festivali. Näiteks võiks selle ürituse tugevat kaubamärki kasutada aasta ringi ning selle all folkmuusikat pakkuda ka muul ajal, nii nagu teeb «Jazzkaar». Samal ajal saaksid turistid nautida Viljandi õdusaid kohvikuid ja restorane ning tutvuda linna ja selle vaatamisväärsustega.

Arvan, et Holstre-Polli tervisekeskus on üks hästi hoitud saladus Viljandi külje all. Kahju. See pakub sportimisvõimalusi kogu aasta vältel, ent eriti suurt rõõmu võiksid sellest tunda Eesti suusasõbrad. Suusarajad on seal hästi hooldatud ja pakuvad harrastajatele vastupandamatuid väljakutseid. Igal juhul võiks see koht Otepääga konkureerida. Ehk oleks idee sealgi üleriigilisi rahvaspordiüritusi korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles