Taas otse Tartusse

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õige pea pääseb mööda värsket teed taas ka otse Tartusse.


Tartu teedevalitsuse lepingute ja järelevalve osakonna juhataja Oleg Lužetski ütles, et remondis oleval 16-kilomeetrisel lõigul on veel vaid kolm kilomeetrit kergelt tolmavat teed, kuid sealgi pole lahtine, vaid kokkupressitud kruus.

«Nii et Tartu ja Viljandi vahel on jälle võimalik mööda otseteed liigelda,» kinnitas ta. «Arvan, et järgmise nädala jooksul saab ka see väike jupp asfaldiga kaetud. Kiiruspiirangud jäävad esialgu siiski kehtima.»

Lužetski kõneles, et kui vahepeal jäid remontijad graafikust maha, siis nüüd on nad sellest hoopiski ette jõudnud ja peatöövõtja aktsiaselts Aspi plaanib töö käesoleva aasta lõpuks üle anda.

Tänavu aprillis alanud remondi tärmin on küll järgmise aasta august, kuid Lužetski sõnul jäävad uude aastasse ilmselt vaid haljastustööd. Needki saavad tõenäoliselt enne tähtaega valmis.

Töö läheb maksma 108 miljonit krooni, millest lõviosa tuleb riigi rahakotist ja 0,8 miljonit annab Puhja vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles