Sõudjad näitasid Pärnus head hoogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Pihu saavutas Pärnus peetud EMT-Elioni sõudmissarja teisel etapil B-klassi noormeeste arvestuses võidu.
Rasmus Pihu saavutas Pärnus peetud EMT-Elioni sõudmissarja teisel etapil B-klassi noormeeste arvestuses võidu. Foto: Madis Luik

Enne jõulupühade nädalat Pärnus peetud Eesti sisesõudmise sarja teisel etapil olid Viljandi spordikooli sõudjad ja harrastussportlased väga edukad: nad tõid koju kolm kuldset ja neli pronksmedalit.

Selle osavõistluse kavas oli tehtud muudatus: plaanis olnud 1000 meetri distantsi asemel pidid A-klassis ning meeste ja naiste klassis võistlevad sportlased läbima klassikalise 2000 meetri distantsi. Niisuguse muudatuse põhjus seisnes soovis anda treeneritele ja ka osalejatele endile parem ülevaade sportlikust vormist, et nad saaksid märtsis tulevaid Eesti meistrivõistlusi silmas pidades treeningukavas vajaduse korral veel muudatusi teha.

Sarja teine etapp oli erandlik ka selle poolest, et kaasa lõid kõige pisemad spordipoisid ja -tüdrukud. Viljandist osales noorimatest ehk D-klassi sõudjatest neli poissi ja üks tüdruk, Hannabel Ool. Viimati mainitu saavutas 17 osaleja seas väga tubli kolmanda koha. Kõige nooremad pidid läbima 250 meetri pikkuse distantsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles