Maavanem ootab vapimärgi kandidaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa vapimärk on kuuest kuldsest viljapeast koosnev täht, mille keskel on Viljandimaa vapp.
Viljandimaa vapimärk on kuuest kuldsest viljapeast koosnev täht, mille keskel on Viljandimaa vapp. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maavanem ootab 20. jaanuarini ettepanekuid, kellele võiks tänavu anda Viljandimaa vapimärgi.

Vapimärk on maakonna kõrgeim autasu Viljandimaal alaliselt elavale inimesele, kes on oma töö ja tegevusega piirkonna arengule silmapaistvalt kaasa aidanud.

Vapimärgi asutas maavalitsus Eesti Vabariigi 85. aastapäeva auks. Esimene märk anti kodu-uurija Enno Piirile. Eelmisel korral pälvis selle Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi Polli aiandusuuringute keskuse teadur Toivo Univer.

Ettepanekuid kandidaatide kohta võivad teha kõik inimesed. Taotlus peab olema kirjalik, vabas vormis ja eraldi blanketti selleks vaja ei ole. Kirja tuleb panna kandidaadi ees- ja perekonnanimi, tegevusala, teenete kirjeldus ning andmed esitaja kohta.

Ettepanekuid oodatakse kirjalikult maavalitsuse kantseleisse aadressil Vabaduse plats 2 või e-posti aadressil info@viljandi.maavalitsus.ee.

Vapimärgi pidulik üleandmine leiab aset 23. veebruaril maavanema, omavalitsuste liidu esimehe ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku korraldataval vastuvõtul, millega tähistatakse Eesti Vabariigi 98. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles