Auto süüdanud mees jäi turvakaamera salvestisele

Rannar Raba
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvestisest on näha, kuidas süütaja sõiduaoto põlema paneb ning saab tõenäoliselt seejuures ka ise kõvasti kuumust tunda.
Salvestisest on näha, kuidas süütaja sõiduaoto põlema paneb ning saab tõenäoliselt seejuures ka ise kõvasti kuumust tunda. Foto: Videosalvestise ekraanitõmmis

Katuseid paigaldava osaühingu Kattocenter Viljandi esinduse turvakaamera jäädvustas 27. detsembri õhtul hetke, mil tundmatu mees süütab ettevõtte laoplatsil seisva sõiduauto.

Salvestisest on näha, kuidas kell 22.05 tuleb jässakas mees Tallinna tänavalt Arnika ilutulestikukeskuse poolt ja suundub otse Kattocenteri laoplatsile. Esmalt toimetab ta seal parkiva sõiduauto Audi pakiruumi juures ning liigub seejärel edasi veidi eemal seisva Volkswageni juurde. Video põhjal võib oletada, et mees valab pudelist sõiduki kapotile kergesti süttivat vedelikku, ilmselt bensiini, ning läidab selle. Auto mattub samal hetkel suurtesse leekidesse ning võib oletada, et ka põgenev süütaja saab kõvasti kuuma tunda.

Kattocenteri projektijuht Veiko Pomber avaldas lootust, et video aitab õige pea süütajale jälile jõuda. Seejuures palus ta kõigil, kes arvavad end kõnealust isikut tundvat, sellest teada anda telefoninumbril 5636 7722. «Oleme info eest väga tänulikud ja kui vihjajal peaks lähiajal katusevahetus plaanis olema, saab ta meilt kindlasti väga soodsa hinnapakkumise,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles