Kuus tuhat eurot taevasse

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Viljandi ilutulestik annab põhjuse pilk taevasse naelutada umbes kaheksaks minutiks.
Tänavune Viljandi ilutulestik annab põhjuse pilk taevasse naelutada umbes kaheksaks minutiks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linna ja sponsorite ühine ilutulestik tuleb asjaosaliste kinnitusel vähemalt sama võimas kui aasta tagasi. Rahvale silmailu pakkumiseks meisterdatud valgusemäng läheb ühtekokku maksma 5950 eurot.

Linna avalike suhete spetsialisti Johan-Kristjan Konovalovi ütlemist mööda on summa õige pisut suurem kui eelmisel korral. 1000 eurot käis välja linn ning teist sama palju ilutulestikku korraldav ettevõte Arnika. Ülejäänu on korjatud 23 lahke Viljandi ettevõtte käest.

Nagu viimastel aastatel tavaks saanud, lastakse seegi kord taevakaar värviliseks endise bussipargi territooriumilt. Arnika juhi Eduard Tani arvates on 7–8 minutit kestva vaatemängu jälgimiseks parimad paigad turuplats, Centrumi ümbruse parklad ning Uku keskuse  esine. «Kindlasti tuleks jälgida ka tuule suunda, sest sellega koos liiguvad ka suits ja papitükid,» märkis Tani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles