Viljandimaa mees teenis neljandiku kuldsest Kristjanist

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa edukaim meessportlane Kaspar Taimsoo võttis pühapäeval Tallinnas Nordea kontserdisaalis võistkonna esindajana vastu «Spordiaasta tähtede» gala kaalukaima auhinna Kristjani. Tunnustuse üle rõõmustab ka võistkonnakaaslane Tõnu Endrekson.
Viljandimaa edukaim meessportlane Kaspar Taimsoo võttis pühapäeval Tallinnas Nordea kontserdisaalis võistkonna esindajana vastu «Spordiaasta tähtede» gala kaalukaima auhinna Kristjani. Tunnustuse üle rõõmustab ka võistkonnakaaslane Tõnu Endrekson. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Eesti meeste neljapaadi esisõudja ja paatkonna eestkõnelejaks tõusnud Kaspar Taimsoo tunnistas pühapäeval «Spordiaasta tähtede» galal parima võistkonna Kristjanit vastu võttes, et tunneb end veidi närviliselt, ning palus neile napilt alla jäänud võrkpalliesindusele suure aplausi teha.

Lõppeva aasta Eesti parimaks võistkonnaks kuulutati maailmameistrivõistlustel pronksmedali pälvinud paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Samas koosseisus ka 2012. aastal Eesti parimaks võistkonnaks valitud neljapaat edestas tänavu vaid ühe punktiga Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril 11. koha saanud võrkpallikoondist. Kolmanda koha saavutas Eesti epeenaiskond, kes tuli Euroopa meistrivõistlustel hõbedale.

Tänavu Viljandimaa parimaks sportlaseks tunnistatud Kaspar Taimsoo nentis pühade ajal Sakalale antud usutluses, et tema meeleolu on ülev. «Juba paar päeva olen süüa vitsutanud, tuju on hea ja trenni olen ka iga päev usinasti teinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles