Sitkete naiste maadlustreener naudib kodulinnas jõuluaega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahto Raska on töötanud kaheksa aastat Soomes maadlus­treenerina. Tänavu jõudsid kaks tema õpilast maailmameistrivõistlustel medalini.
Ahto Raska on töötanud kaheksa aastat Soomes maadlus­treenerina. Tänavu jõudsid kaks tema õpilast maailmameistrivõistlustel medalini. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kaheksa aastat Soomes maadlejaid treeninud viljandlane Ahto Raska seisab spordiaasta parimate valimisel nominentide seas mõlemal pool lahte: Eestis kui Epp Mäe ning Soomes kui Petra Olli maailmameistrivõistluste medali ja olümpiapääsmeni aidanud juhendaja.

Raska ise nendib, et spordiaasta galale ta ei kibele ning võtab seda kui tööga kaasas käivat kohustust, tõsi küll, meeldivat kohustust.

Suure osa aastast maailma eri paikades treeninglaagrites ja võistlustel viibiv mees ütles ära ka venna kutsest veeta puhkus Filipiinidel. Sellele eelistab ta rahulikku jõudeaega kodulinnas, nautides sugulaste ja sõprade seltskonda. Pealegi seisab juba aasta algul oma hoolealustega ees lend ookeani taha Ameerika Ühendriikidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles