Soomaa ettevõtjad said tunnustuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud neljapäeval andis Ettevõtluse Arendamise sihtasutus (EAS) riikliku tunnustuse «Märk kindlast arengust» 12 turismiettevõttele, kelle hulgas oli kolm Soomaaga seotud firmat.

Kvaliteediprogramm «Märk kindlast arengust» tõendab, et ettevõte on õppinud viimase aasta jooksul oma tegevust süsteemsemalt ja kliendikesksemalt juhtima.

Selle tunnustuse said esimest korda Energia talu ja Soomaa.com, mille tegevus ulatub Viljandimaa külje alla Soomaale. Lisaks nendele pälvisid esimest korda märgi Emajõe lodjaselts, Loona mõis, Radisson Blu Hotel Tallinn, Räpina hotell, Taisto Reisid, Tartu kutsehariduskeskuse hotell ja hotell Mardi Saaremaalt.

Juba mitmendat korda võtsid kõnealuse kvaliteedimärgi vastu Pärnumaal Soomaa lähedal tegutsev Klaara-Manni puhkemaja ning Oxforelli puhkekeskus Harjumaalt ja spaahotell Laine Haapsalust.

EAS-i turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on kõnealuse kvaliteediprogrammi läbinud üle 70 väiksema ja suurema turismiettevõtte.

EAS alustas kvaliteediprogrammiga 2004. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles