Anelle Luik tegi Tais mitu head turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Anelle Luik (paremal) teenis koos venelannast partneri Ljudmila Nikojaniga Taimaal peetud tugeva tasemega rannatenniseturniiridel kõrgeid kohti.
Viljandlanna Anelle Luik (paremal) teenis koos venelannast partneri Ljudmila Nikojaniga Taimaal peetud tugeva tasemega rannatenniseturniiridel kõrgeid kohti. Foto: Erakogu

Detsembrikuu algul peeti Tais rahvusvahelise tennise föderatsiooni esimese kategooria rannatenniseturniirid ning neil osales üliedukalt ka Eestit esindav viljandlanna Anelle Luik: koos venelannast partneri Ljudmila Nikojaniga jõudis ta Pattayas poolfinaali ja Hua Hinis koguni finaali.

Eesti tenniseliidu kodulehelt võib lugeda, et mõlemal tugevaima kategooria turniiril lõpetasid Luige ja Nikojani võitude seeria turniiril esimesena asetatud sakslanna Maraike Biglmaier ja Venezuelat esindav Patricia Diaz. Kui Pattayas kohtusid nad juba poolfinaalis ja paar Biglmaier/Diaz võitis kahes setis 7:5, 6:1, siis Hua Hinis oli otsustav kohtumine finaalis.

Ehkki võit jäi esimesena asetatud paarile, kinnitas Anelle Luik, et nad andsid vastastele tugeva lahingu ja pärast 3:6 kaotatud avasetti võitsid teise seti kiires lõppmängus 7:6. Paraku jäi otsustav sett 6:2 tulemusega vastastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles