Mehed astuvad lätlaste vastu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallurid kohtuvad täna ja homme kodusaalis Läti meeskondadega Ogrest ja Riiast. Pilt on tehtud möödunud hooajal Baltic Challenge’i turniiril vastasseisul Riia Celtnieksiga.
Viljandi käsipallurid kohtuvad täna ja homme kodusaalis Läti meeskondadega Ogrest ja Riiast. Pilt on tehtud möödunud hooajal Baltic Challenge’i turniiril vastasseisul Riia Celtnieksiga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna ja homme peab Viljandi HC meeskond koduses spordihoones kaks Balti käsipalliliiga kohtumist Läti esindustega: täna kell 18 on tema võõrustada Ogre/Miandum ja homme kell 15 Celtnieks.

Viimati mainitud Riia meeskonnaga kohtusid viljandlased mulluses Baltic Challenge`i liigas ning teenisid tabelisse võidu ja viigi. Liiga debütandi, Ogre võistkonnaga tegid nad põgusalt tutvust hooajaeelsel turniiril Põlvas, kuid nagu ütles juhendaja Marko Koks, pole sellest hilissuvisest mängust tänaseks vastasseisuks kuigi palju tarkust kaasa võtta.

«Balti liigas tekkis meil päris pikk paus. Samas oli vahepealne periood täis pingelisi mänge nii eurosarjas, karikavõistlustel kui Eesti liigas,» kõneles Koks ning nentis, et vahepeal saadud valusad kaotused ja kibedad kogemused on andnud võistkonnale korraliku karastuse. «Meie eesmärk on jõuda Balti liigas play-off-ringi, seega ei tohi me kodumängudes punkte kaotada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles