Kolga-Jaani vallavanemale öeldakse endiselt «sina»

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembrikuu algul Kolga-Jaani vallavanemaks valitud Mihkel Kraav leiab, et omavalitsust on eelmised 25 aastat kokkuvõttes hästi juhitud. «Usun, et üks inimene ei saaks püsida juhitoolil, kui ta ei oleks teinud midagi hästi,» ütleb ta.
Novembrikuu algul Kolga-Jaani vallavanemaks valitud Mihkel Kraav leiab, et omavalitsust on eelmised 25 aastat kokkuvõttes hästi juhitud. «Usun, et üks inimene ei saaks püsida juhitoolil, kui ta ei oleks teinud midagi hästi,» ütleb ta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartlane Mihkel Kraav, kes valiti Kolga-Jaani valla etteotsa pärast seda, kui volikogu enamus kauaaegsele vallavanemale Kalevi Kaurile umbusaldust avaldas, on nüüdseks ametis olnud napilt enam kui kuu. Eelseisvale haldusreformile vaadates kahtleb ta, kas jõuabki end üldse praeguses ametis hakata päris koduselt tundma.

Mihkel Kraav, olete ametis olnud napilt enam kui kuu aega. Milline see kuu olnud on?

Ääretult tihe ja mitmekesine. Erinevaid valdkondi, millega üks väike vald peab hakkama saama... Kui vaadata seadust, siis seal on pikk nimekiri, mis lõpeb sõnadega: «ja kõik muu, mis ei ole sätestatud teistes seadustes.» Ja nii ongi! Ei ole peaaegu ühtegi eluvaldkonda, mis ei puutuks valla tegemistesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles