Filmimuusika pani koolipere liikuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga klassi õpilased esinesid liikumispäeval oma kavaga, mida nad valmistasid ette kehalise kasvatuse tundide ajal.
Iga klassi õpilased esinesid liikumispäeval oma kavaga, mida nad valmistasid ette kehalise kasvatuse tundide ajal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Paalalinna koolis peeti eile kuuendat korda liikumispäeva, mis oli pühendatud filmimuusikale: õpilased ja õpetajad olid valmistanud ette kavad, saades inspiratsiooni tuntud linateostest.

Huvijuht Kaija Mägi, kes lõi kooli töötajate kavas kaasa kollina, rääkis, et liikumispäeva idee oli algatanud varem Paalalinna koolis kehalise kasvatuse õpetajana töötanud Katrin Reinup. Üritus ongi tihedalt seotud kehalise kasvatuse tundidega, kus õpilased saavad kavad välja mõelda ja neid harjutada.

Mägi sõnul olid populaarsemad filmid, mille muusikat ja motiive õpilased eile lavale tõid, «Madagaskar» ja «Titanic». Tegelasi leidus ka sellistest filmidest nagu «Grease», «Käsilased» ja «Kevade». Seitsmenda klassi tüdrukud olid aga ennast hoopis teletupsudeks teinud, et tuntud lastesaate loo järgi tantsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles