Eile anti uuele Võhma noortetoale avalöök

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tenniselaud osutus liiga suureks, et seda Võhma noortetuppa mahutada, ja see viidi maja fuajeesse, siis lauajalgpalliväljak õnnestus äsja avatud noortetuppa kenasti ära paigutada. Fotol katsetab mängu Birgit Haan.
Kui tenniselaud osutus liiga suureks, et seda Võhma noortetuppa mahutada, ja see viidi maja fuajeesse, siis lauajalgpalliväljak õnnestus äsja avatud noortetuppa kenasti ära paigutada. Fotol katsetab mängu Birgit Haan. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pärastlõunal avati Võhma vabaajakeskuses särtsakalt roheliseks võõbatud noortetuba, mille remontimist olid noored juba paar kuud piilumas käinud ning mõni sellele käegi külge pannud.

Sakala jõudis noortetuppa enne kui noored ise, et kaeda, mis siis tulijaid ees ootab. Üks vahva leid oli riiulitäis VHS-kassette. Suure halli teleri all seisis ka videomakk.

Riiulitäis VHS-kassette

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles