Viljandi noormehele tuli väärt tunnustus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom
Karl Toom Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval Viljandi spordihoones peetud käsipallilahingute järel tunnustas alaliit lõppeva aasta paremaid ning kohalikest mängijatest pälvis Karl Toom aasta noormehe tunnustuse.

18-aastane pikka kasvu Karl Toom tegi tänavu eduka debüüdi Eesti täiskasvanute koondises, samuti kuulus ta Eesti omaealiste ehk U-18 vanuseklassi esinduskoosseisu. Eesti meistriliigas on tema seisus aga mõnevõrra eriline, sest Tallinnas Audentese spordigümnaasiumis õppides võib ta oma koduvõistkonnaks pidada nii Audentese spordiklubi kui Viljandi HC esindust. Eritingimustel lööb ta kaasa mõlemas koosseisus klausliga, et Audentese ja Viljandi HC vastasseisus kannab ta viljandlaste vormi.

Sel hooajal Audentese meeskonna liidriks kerkinud ja ennast ka Viljandi HC mängudes heast küljest näidanud Toom hoiab praegu meistriliiga resultatiivsustabelis liidrikohta. Audentese spordiklubi eest on ta visanud seitsmes kohtumises 84 väravat ehk teinud keskmiselt 12 tabamust mängus. Sellele lisandub 31 väravat üheksas mängus Viljandi HC vormis. Nii et tema keskmine punktisaak kohtumise kohta on 3,4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles