Viljandis avab uksed esimene suširestoran

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arkaadia aia toidukoht on tühjalt seisnud veebruari lõpust. Nüüd valmistub seal äri alustama Viljandi esimene suširestoran.
Arkaadia aia toidukoht on tühjalt seisnud veebruari lõpust. Nüüd valmistub seal äri alustama Viljandi esimene suširestoran. Foto: Marko Saarm

Poolteist aastat Tartu vanalinnas tegutsenud suširestoran Sushi City avab aastavahetuse paiku oma esinduse Viljandi südalinnas.

Arkaadia aias Zak Zaki kohvikule ja Arkaadia Grillile koduks olnud ruumid on viimased üheksa kuud tühjalt seisnud. Ehkki söögikoht asub uues majas ning selle akna alt kulgeb nägus promenaad, ei ole senistel rentnikel seal õnnestunud äriedu nautida. Mõlemad põhjendasid tegevuse lõpetamist sellega, et koht jääb linnarahva põhilistest liikumisteedest kõrvale ning selle vahetusse naabrusesse ei saa autot parkida.

Sushi City juhatuse liige Jelena Pošehonova avaldas veendumust, et asukohal pole häda midagi. «Kui pakkuda kvaliteetset toitu, mille järele on nõudlust, ei tohiks klientidest puudust tulla. Tegelikult on need väga head ruumid, väga ilusa ümbruskonnaga,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles