Võhmas tuleb taas romantiline jõululaat

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhmas ootavad laadalisi suured valgust heitvad küünlad ja jõulumelu.
Võhmas ootavad laadalisi suured valgust heitvad küünlad ja jõulumelu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval kell 17 saab Võhmas stardi juba traditsiooniks kujunenud romantiline jõululaat kohaliku vabaajakeskuse ümber ja sees. Võtmesõnaks on tuhanded küünlad, mis laata valgustama asetatakse.

Suurte küünaldega valgustatakse ka tee kaarhallini, kus on uisuväljak ja jõulumaa lastele kinke andva jõuluvanaga. Võhma vabaajakeskuse juhataja Silvia Murro ütles, et kultuuriprogrammis astuvad üles Võhma laululapsed ja Pilistvere pillimehed. Kultuurikeskuses ja kaarhallis on avatud töötoad. Nii päeva juht kui tema abilised liiguvad ringi kassikostüümides.

Küünlad paneb välja kohalik küünlavabrik, mille omanik Peter Wüthrich lubas muuta päkapikumaaks ka oma tehase juures oleva väikeloomaaia. «Meie loomaaed läbis suvel värskenduskuuri, muutus avaramaks ja värvikamaks ning on ehtimatagi nagu väike muinasjutumaa, aga kui seda kuuseokste, küünalde ja muuga kaunistame, saab sellest pesueht päkapikumaa,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles