Head suhted arenevad tõusujoones

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tseremoniaalsed haamrilöögid vabastavad saketünni ning õnn ja heaolu avanevad kõigile. Pildil kultuuriminister Indrek Saar (vasakul), Heikki Vallaste abikaasa Marianne Vallastega ja suursaadik Tetsuro Kai koos abikaasa Miya Kaiga.
Tseremoniaalsed haamrilöögid vabastavad saketünni ning õnn ja heaolu avanevad kõigile. Pildil kultuuriminister Indrek Saar (vasakul), Heikki Vallaste abikaasa Marianne Vallastega ja suursaadik Tetsuro Kai koos abikaasa Miya Kaiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud teisipäeval tervitas Jaapani suursaadik Eestis Tetsuro Kai koos abikaasaga Tallinnas Mustpeade majas ligi neljasadat keisri sünnipäeva puhul korraldatud vastuvõtule tulnud külalist.

Pühaliku ja rõõmsa häälestuse andis üritusele Eesti Rahvusmeeskoori ansambel, kes jaapanlanna Ayaka Ueda taktikepi all esitas Jaapani ja Eesti hümni.

Suursaadik Tetsuro Kai rääkis asjadest, mis kahte maad ühendavad. Need on Skype, sumo ja laul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles