Karikakaitsja jääb kodusaalis tribüünile istuma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC pidi tänavuste Eesti karikavõistluste veerandfinaalis alla vanduma HC Kehra / Horizon Pulp&Paperile ning oma poolehoidjate suureks kurvastuseks ta kodusaalis peetaval finaalturniiril kaasa ei tee.
Viljandi HC pidi tänavuste Eesti karikavõistluste veerandfinaalis alla vanduma HC Kehra / Horizon Pulp&Paperile ning oma poolehoidjate suureks kurvastuseks ta kodusaalis peetaval finaalturniiril kaasa ei tee. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi spordihoone seinale võiks kaheks päevaks riputada Mesikäpa sildi, sest homme ja ülehomme siin peetava Eesti käsipalli karikavõistluste nelja tugevama turniirile tuleb kolm osalejat just Põlva samanimelisest hallist.

Mõõduvõtu esimeses poolfinaalis on vastamisi Põlva Serviti ja Põlva Tarbijate Ühistu ning teises viljandlased konkurentsist tõrjunud HC Kehra / Horizon Pulp&Paper ja Põlva TunMan.

Laupäeva õhtuni karikaomaniku seisuses Viljandi HC võistkonnal oma mullust triumfi korrata ei õnnestunud ning tänavusel finaalturniiril saab ta näidata vaid oma võõrustajaoskusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles