Hernehirmutisena seisva maja rentnikud lahkuvad

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui hansapäevade ajal kaeti Tallinna tänav 8 maja kileräbalad Balti riikide lipuvärvides kangastega, siis hallis argipäevas on maja endiselt omas elemendis. Teisel korrusel ruume rentivad juuksurid ja notar on hädas läbilaskva laega ja pagevad seepärast mujale.
Kui hansapäevade ajal kaeti Tallinna tänav 8 maja kileräbalad Balti riikide lipuvärvides kangastega, siis hallis argipäevas on maja endiselt omas elemendis. Teisel korrusel ruume rentivad juuksurid ja notar on hädas läbilaskva laega ja pagevad seepärast mujale. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nii juuksurid kui notar, kes rendivad ruume Tallinna tänav 8 maja teisel korrusel, korjavad õige pea oma kodinad kokku ja kolivad välja, sest omanik pole suutnud maja ikka veel katuse alla saada.

Notar Vivian Agu ütles, et seal on võimatu töötada. «Ega olukord palju muutunud ole, aga ilmselt läheb hullemaks, kui peaks kõva vihm tulema,» rääkis ta rendipinnast, mille kohal on juba poolteist aastat vettpidava katuse asemel olnud kileräbalad.

Vivian Agu sõnul pole tema notaribüroo lagi küll nii palju veekahjustusi saanud kui üle ukse asuva juuksurisalongi oma, aga ta pole midagi kuulnud ei maja omanikust ega sellest, millal maja korda võiks saada. Arvatavasti pageb Agu seniselt rendipinnalt veel sel aastal. Kus tema büroo edaspidi paiknema hakkab, ta veel ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles