Poliitikute katuseraha toob mänguväljaku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe Selveri taga seisab praegu üksik kiik. Kohalike poliitikute arvates on see üks kohti, kuhu riigikogu abiga võiks järgmisel aastal 50 000 eurot maksva mänguväljaku rajada.
Männimäe Selveri taga seisab praegu üksik kiik. Kohalike poliitikute arvates on see üks kohti, kuhu riigikogu abiga võiks järgmisel aastal 50 000 eurot maksva mänguväljaku rajada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskerakond ja Reformierakond liidavad riigikogult saadava katuseraha Viljandis üheks ning see annab kokku 50 000 eurot, et ehitada Männimäe lastele mänguväljak.

Nii linnas kui riigis teineteisega opositsioonis olevate erakondade kohalikud liidrid kinnitasid esmaspäeval Sakalale, et võimuerakonna antud 40 000 ja opositsiooniparteilt tulnud 10 000 eurot võiks kokku siduda ning rajada sellega linna suurimasse elurajooni mänguväljaku.

«Viljandlased on juba ammusest ajast olnud 99 protsendi ulatuses üksmeelel, kui on võimalik kuskilt väljast raha tuua, et siin midagi korda teha,» lausus Viljandi volikogu esimees ja Reformierakonna piirkondlik liider Peep Aru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles