Viljandis tehtav taksokõne suundub hoopiski Tallinna

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis taksot tellides saab helistada mitmel lühinumbril, kuid sidefirma anomaalia tõttu võib kõne suunduda mõnda teise linna. Samu häireid on olnud teistegi lühinumbritega.
Viljandis taksot tellides saab helistada mitmel lühinumbril, kuid sidefirma anomaalia tõttu võib kõne suunduda mõnda teise linna. Samu häireid on olnud teistegi lühinumbritega. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Kel on plaanis lühinumbril helistades taksot tellida, peab arvestama vimkaga, et Viljandist võetud kõnele vastab hoopiski Tallinnas klienti ootav taksojuht.

Tegu pole mõne üksiku erandiga, vaid aeg-ajalt esineva või isegi süveneva murega, mis võib esimest korda ehk muigama panna, hiljem aga juba tüütuks muutuda. Viljandlane Andrus Henga on pidanud lühinumbrite anomaaliat käesoleval aastal tunnistama mitu korda.

Ta ütles, et esimene juhtum oli 24. jaanuaril umbes keskööl, kui üks inimene Viljandis tellis takso numbril 1700 Papli tänavale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles