Polli keskus areneb ise ja annab ettevõtjatele hoogu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse juht Piia Pääso ja tehnoloogiaüksuse tehnik Hans Neppo näitavad, kuidas ekstraheerimismasina abil saab sõstraseemnetest kätte õli.
Keskuse juht Piia Pääso ja tehnoloogiaüksuse tehnik Hans Neppo näitavad, kuidas ekstraheerimismasina abil saab sõstraseemnetest kätte õli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viie aasta jooksul on Polli kompetentsikeskuse loomisesse ja arendamisse Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse toel investeeritud 3,7 miljonit eurot. Viimati valmis väike konverentsikeskus, kuhu eelmisel nädalal jõudis tuliuus aparatuur.

«Varem oli meie konverentside saalis neli tühja seina, nii et iga ürituse jaoks tuli helitehnika rentida, kuid eelmisel aastal tekkis võimalus lisaraha taotleda,» rääkis kompetentsikeskuse juht Piia Pääso. «Lisarahastusega õnnestus meil soetada video- ja konverentsiseadmed ning saame pakkuda ka sünkroontõlget.»

Suures konverentsiruumis tutvustatakse enamasti keskust ennast ehk millised on taimse tooraine töötlemise võimalused ning mida saab selle toorainega peale hakata. Igal nädalal käib majas olukorraga tutvumas vähemalt 40–50 inimest, nende seas ülikoolide õppejõud ja üliõpilased, samuti ettevõtjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles