Joobes mees läks neljale politseinikule noaga kallale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õisu bussipeatuses ajasid politseinikud pealtnägijate kinnitusel selga kuulivestid ja võtsid kaasa vajaliku turvavarustuse, et minna agressiivset meest rahustama. Selleks oli vaja nelja politseiniku jõudu ja kümmet kuuli.
Õisu bussipeatuses ajasid politseinikud pealtnägijate kinnitusel selga kuulivestid ja võtsid kaasa vajaliku turvavarustuse, et minna agressiivset meest rahustama. Selleks oli vaja nelja politseiniku jõudu ja kümmet kuuli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neli kaitsekilbi taha peitunud politseinikku pidid tegema kümme lasku, et rahustada Õisu külas purjus meest, kes oli noa ja kirvega ähvardanud esmalt oma pereliikmeid ja seejärel kohale tõtanud politseinikke.

Kui 39-aastane märatseja oli lasuga õlavarde ohutuks tehtud, viidi ta Viljandi haiglasse psühhiaatrite järelevalve alla, kus ta viibib praeguseni. Juhtumi uurimiseks alustati kriminaalmenetlust, kuid asjaolude selgitamine pole lõppenud, sest uurijad pole ründajat üle kuulanud.

«Mees on kliinikus arstide järelevalve all,» vahendas prokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina menetluse seisu esmaspäeva lõuna ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles