Noored täiendasid auhinnakappi kahe hõbekarikaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noorte käsipalli karikavõistlustel hõbemedali teeninud Viljandi spordikooli B-klassi esindusest saab suur osa karastust Eesti täiskasvanute meistrivõistluste esiliigas. Ees ootavatel noorte meistrivõistlustel on see meeskond kindlasti üks kullapretendente.
Eesti noorte käsipalli karikavõistlustel hõbemedali teeninud Viljandi spordikooli B-klassi esindusest saab suur osa karastust Eesti täiskasvanute meistrivõistluste esiliigas. Ees ootavatel noorte meistrivõistlustel on see meeskond kindlasti üks kullapretendente. Foto: Eesti käsipalliliit

Läinud nädalavahetusel Põlvas peetud Eesti noorte käsipalli karikavõistluste B- ja D-klassi turniiril teenisid Viljandi spordikooli esindused teise koha.

Küsimuse peale, kas teine koht on väljavõideldud hõbe või kaotatud kuld, tegi treener Marko Koks väikese mõttepausi ning nentis siis, et mõlemad võistkonnad pidid hõbekarika tööga välja teenima. «Ikka oleks võinud ju paremini minna, kuid hõbedat ei kingita, ka see tuleb välja võidelda,» lausus ta.

Mõlema vanuserühma finaalis olid Viljandi poistel vastas Põlva eakaaslased, kes oskasid otsustavas vastasseisus kodusaalieelise enda kasuks pöörata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles