Omavalitsuste liidu tegevjuhiks kandideerijaid napib

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaaegu aasta Viljandimaa omavalitsuste liidus tegevjuhina töötanud endine maavanem Lembit Kruuse suundub teisele ametipostile Suure-Jaani ja liit otsib uut tegevjuhti.
Peaaegu aasta Viljandimaa omavalitsuste liidus tegevjuhina töötanud endine maavanem Lembit Kruuse suundub teisele ametipostile Suure-Jaani ja liit otsib uut tegevjuhti. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Järgmise nädala teisipäevani saab teatada soovist asuda Viljandi omavalitsuste liidu tegevjuhiks, kuid eile lõunaks polnud sekretäri sõnul laekunud veel ühtegi avaldust. 

Uut tegevjuhti vajab organisatsioon seetõttu, et senine tegevjuht Lembit Kruuse, kes oli ametis selle aasta algusest, suundub uuele töökohale. 

«Ma leidsin pakkumise, mis mulle erialaselt täiesti sobib, nimelt Suure-Jaani Halduse juhatuse esimees,» selgitas Lembit Kruuse. Selle aktsiaseltsi juhatuse esimehe koha täitmiseks oli korraldatud avalik konkurss, kuhu ta kandideeris ja osutus valituks. Sellest, et ta on uue töö leidnud, andis ta Viljandimaa omavalitsuste liidus (VOL) teada enam kui kuu aja eest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles