Viljandi sportlaste medalisaagi päästsid tüdrukud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli kasvandik, judoka Kristel Naelso pälvis nädalavahetusel Tartus peetud tugeva tasemega rahvusvaheliselt turniirilt noorteklassis hõbe- ja täiskasvanute arvestuses kuldmedali. Samuti täiendas ta oma kollektsiooni Eesti täiskasvanute meistrivõistluste hõbemedaliga.
Viljandi spordikooli kasvandik, judoka Kristel Naelso pälvis nädalavahetusel Tartus peetud tugeva tasemega rahvusvaheliselt turniirilt noorteklassis hõbe- ja täiskasvanute arvestuses kuldmedali. Samuti täiendas ta oma kollektsiooni Eesti täiskasvanute meistrivõistluste hõbemedaliga. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tartus teokssaanud rahvusvaheliselt Kaimu Keeraku mälestusturniirilt ja pühapäeval sealsamas peetud Eesti absoluutkaalu judomeistrivõistlustelt tõid Viljandimaale medaleid tüdrukud ja naised, aga visa võistluse eest said juhendajalt kiita ka noormehed.

Nagu ütles Viljandi spordikooli ja Taifu klubi judotreener Viljar Kannel, oli see mõõduvõtt üks Eesti suuremaid judoturniire ning seda nii osalejate arvu kui tugeva taseme poolest. «Julgen isegi väita, et selle aasta kõige suurem turniir,» lausus ta.

Kahele päevale jagatud mälestusvõistlusel oli ligemale 850 osalejat kuuest riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles