Algo Kärp rügab tööd keset valget muinasjuttu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp tegi sarnaselt paljude konkurentidega läinud nädalavahetusel Soomes Olosel hooaja esimese võistluse, ent hästi tal see ei läinud. Parima võistlusvormi loodab ta saavutada aasta alguseks. Pilt on tehtud tänavu veebruaris sõidetud 43. Tartu suusamaratonil, kus viiendana lõpetanud meest tuli finišis kallistama tema poeg. Emotsionaalset hetke olid jäädvustamas kohe ka fotograafid.
Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp tegi sarnaselt paljude konkurentidega läinud nädalavahetusel Soomes Olosel hooaja esimese võistluse, ent hästi tal see ei läinud. Parima võistlusvormi loodab ta saavutada aasta alguseks. Pilt on tehtud tänavu veebruaris sõidetud 43. Tartu suusamaratonil, kus viiendana lõpetanud meest tuli finišis kallistama tema poeg. Emotsionaalset hetke olid jäädvustamas kohe ka fotograafid. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp on juba mõnda aega treeninud Põhja-Soomes Olosel kadedust tekitavates talvistes oludes ning selles, et hooaja esimene võistlus läks aia taha, ei näe ta kuigi suurt probleemi.

Võistlus leidis aset möödunud nädala lõpul ning kõigil kolmel päeval rajal olnud Kärp tunnistas, et talle kõige olulisem 15 kilomeetri klassikasõit läks untsu eelkõige valede otsuste tõttu.

«Oleksitega on nagu on. Sõitu tegid määrdeta ja vabatehnika suuskadel paaristõukeid teinud mehed. Mina otsustasin määritud suuskade kasuks ja see polnud kõige targem valik,» rääkis ta ning lisas: «20 sekka ei jõudnud ükski klassikasuusaga rajal olnud mees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles