Sulgemisjärg jõuab Suislepa õppekohani

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu gümnaasiumi Suislepa õppekoha õpetaja Tiiu Rõõm annab liitklassile kunstitundi. Eilsele Tarvastu vallavalitsuse otsusele õppekohas hariduse andmine lõpetada tuleb tema hinnangul vastu minna positiivselt ja näha sellega kaasnevaid võimalusi.
Tarvastu gümnaasiumi Suislepa õppekoha õpetaja Tiiu Rõõm annab liitklassile kunstitundi. Eilsele Tarvastu vallavalitsuse otsusele õppekohas hariduse andmine lõpetada tuleb tema hinnangul vastu minna positiivselt ja näha sellega kaasnevaid võimalusi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilsel Tarvastu vallavalitsuse istungil võeti vastu otsus sulgeda gümnaasiumi Suislepa õppekoht. Vajadus õppetöö mõisakoolis lõpetada on olnud õhus aastaid. Nüüd on see tehtud ja kõigi asjaosaliste huvides on näha paratamatuse helgemat poolt.

Tarvastu valla haridus- ja kultuurinõuniku Maive Feldmanni sõnul lõpeb õppetöö Suislepas tuleva aasta 31. augustist. Sellest, et käesolev õppeaasta jääb seal viimaseks, on asjaosalisi juba teavitatud. Kõik saavad aru, et kümne lapsega pole suurt mõisakooli mõistlik pidada.

Endine lasteaia-algkooli direktor ja praegune Suislepa õppekoha algklasside õpetaja Tiiu Rõõm oli rahul, et kooli sulgemisotsusest anti teada võimalikult vara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles