Tasuta kraanivesi pole igas söögikohas enesestmõistetav

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnneks pakutakse mitmes Viljandi söögikohas maitsestatud lauavett tasuta. Kes soovib natuke odavama toiduportsjoniga läbi ajada, peab kraanivee eest paarkümmend senti välja käima.
Õnneks pakutakse mitmes Viljandi söögikohas maitsestatud lauavett tasuta. Kes soovib natuke odavama toiduportsjoniga läbi ajada, peab kraanivee eest paarkümmend senti välja käima. Foto: Kristiina Baum

Paljud Viljandi söögikohad võimaldavad kliendile tasuta maitsestatud lauavett. Kümnete seas leidub aga vähemalt üks, kes ei anna toidu kõrvale kraanivett isegi raha eest.

Pappa Pizzal on Viljandis kaks söögikohta: üks Männimäel ja teine kesklinnas. Omanik Silver Särevi kinnitust mööda ei saa kummastki lauda tellida kraanivett, ei tasuta ega raha eest.

«Meil on ainult pudelivesi,» ütles ta ning lisas: «Et kraanivett küsitakse väga harva ja ka pudelivett ostetakse vähe, ei ole meil vajadust klientidele kraanivett pakkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles