Kirikus kõlab hingestatud muusika

, EFK toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Filharmoonia Kammerkoori dirigendi Kaspars Putniņši sõnul on vähe nii võimsat koorimuusikat nagu Viljandis ettekandele tulev Alfred Schnittke «12 patukahetsuse psalmi».
Eesti Filharmoonia Kammerkoori dirigendi Kaspars Putniņši sõnul on vähe nii võimsat koorimuusikat nagu Viljandis ettekandele tulev Alfred Schnittke «12 patukahetsuse psalmi». Foto: Kristian Kruuser

Hingedekuu viimasel reedel, 27. novembril, saab Viljandi Jaani kirikus kuulata üht maailma kooriklassika tähtteost, Alfred Schnittke (1934–1998) «12 patukahetsuse psalmi».

Esitab Eesti Filharmoonia Kammerkoor (EFK) ning seda juhatab peadirigent Kaspars Putniņš, kes alustas kooriga tööd eelmise hooaja algul.

Kaspars Putniņš, teil on ka Riias suurepärane, Läti Raadio koor, kellega olete aastaid koos töötanud. Oma koore võib olla ebamugav kõrvutada, aga siiski: milliseid iseloomulikke jooni te mõlema juures välja tooksite?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles