Prügistamine läks jälle lahti

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar päeva pärast seda, kui RMK oli lasknud Ramsi ja Loodi vahel kulgeva Raudteetammi tee pervelt prügikuhjad ära viia, ilmus sinna uus hunnik. Sedapuhku leidus kraami sees papitükk, millel olev nimi võib aidata süüdlasele jälile jõuda.
Paar päeva pärast seda, kui RMK oli lasknud Ramsi ja Loodi vahel kulgeva Raudteetammi tee pervelt prügikuhjad ära viia, ilmus sinna uus hunnik. Sedapuhku leidus kraami sees papitükk, millel olev nimi võib aidata süüdlasele jälile jõuda. Foto: Elor Ilmet

«No kuramus küll...» ahmib Viljandi valla keskkonnaspetsialist Kalle Aavik nördinult õhku, olles äsja Sakala kaudu teada saanud värskest juhtumist, kus tundmatu prügistaja on Ramsi lähedale metsateele heitnud vana televiisori, arvutikuvari ja kopsaka hunniku olmeprahti.

See on tänavu vähemalt seitsmes kord, mil maakonnakeskust ümbritseva rõngasvalla territooriumil on fikseeritud prügistamisjuhtum. Eriti tähelepanuväärne on seejuures kurb tõik, et reostajad näikse olevat viimastel kuudel üle tüki aja taas aktiveerunud.

Mis puudutab konkreetselt eelnimetatud juhtumit, siis seda peab Aavik eriti taunimisväärseks, sest rikki läinud telerite ja kuvarite metsa vedamiseks pole vähimatki objektiivset põhjust. Nimelt saab neid jäätmekeskustesse ära anda täiesti tasuta – ole ainult mees ja käitu viisakalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles