Käsipallimeeskond võõrustab Kehrat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Eesti käsipallikoondis osales maailmameistrivõistluste valikturniiril, oli koduses meistriliigas paus. Nüüd lähevad mängud seal edasi ja Viljandi HC võõrustab täna HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi meeskonda.
Et Eesti käsipallikoondis osales maailmameistrivõistluste valikturniiril, oli koduses meistriliigas paus. Nüüd lähevad mängud seal edasi ja Viljandi HC võõrustab täna HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi meeskonda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi HC kohtub täna kell 19 Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiri teises ringis meeskonnaga HC Kehra / Horizon Pulp&Paper.

Eelmises voorus kaotasid viljandlased Põlvale 24:37. Nende tänane vastane on saanud aga pikalt puhata, sest oli viimases meistriliiga voorus vaba. Viljandi ja Kehra meeskonna esimene vastasseis tänavustel meistrivõistlustel lõppes Harjumaa meeste kolmeväravalise võiduga.

Viljandi ja Kehra kohtuvad lühikese aja jooksul kolm korda: loosi tahtel on nad vastamisi ka karikavõistluste veerandfinaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles